Over


Lucidity Interim.

Al jaren ziet Werner een terugkomend probleem in veel van de bedrijven waar hij werkt. Business en Techniek spreken vaak een andere taal. Waar een technicus geen logica ziet in de politieke en strategische ahtergronden van een verandertraject, spreken veel “techneuten” een voor de rest van het bedrijf onbegrijpelijke taal.

Doordat Werner een opleiding in een commerciële richting heeft, aangevuld met ervaring en trainingen in de techniek, is hij in staat de communicatie in uw verandertrajecten dusdanig te stroomlijnen dat er een efficiente projectorganisatie ontstaat.
Naast zijn eigen inzichten in (project-) management, wordt daarbij vanzelfsprekend ook gebruik gemaakt van wereldwijd beproefde en bewezen technieken en methoden.
Daarnaast blijft Werner zich continu verder ontwikkelen op het gebied van nieuwe innovaties in zowel techniek als bedrijfkunde en management.

Een van de peilers van Lucidity Interim, is het implementeren van een werkstijl die uw middelen zo efficiënt mogelijk inzet. Hierbij moet gedacht worden aan;

  • Open communicatie
  • Faciliterend Management
  • Een persoonsgerichte aanpak
  • Het “Nieuwe” werken
  • “Life-” en “Work- Hacking”

Naast management dienstverlening, houdt Lucidity Interim zich ook bezig met Website design, onderhoud en hosting.

Werner Kempers.

Al op jonge leeftijd werd Werner door zijn familie en vrienden gezien als “De vlotte Babbelaar”. Iemand die graag het voortouw neemt in een gesprek. Doordat dit ook zijn weerslag had in zijn eerste bijbaantjes in verkoopfuncties, was al snel duidelijk dat een opleiding op commerciëel gebied in het vooruitschiet lag.
Na zijn opleiding ging hij zijn dienstplicht vervullen bij het Korps Mariniers, waarna hij, genietend van zijn vrijheid, besloot om als kort verband vrijwilliger bij de Koninklijke Marine te gaan werken.

Na zijn “vaarjaren” kwam Werner als accountmanager bij een computeronderdelen groothandel in aanraking met de snel groeiende IT-wereld.
Al snel werd duidelijk dat hij in de techniek een grotere uitdaging vond dan in de verkoop, waarna hij de nodige trainingen ging volgen om zo zijn nieuwe carrierepad mogelijk te maken.
Hij kwam in dienst bij Randstad Automatiseringsdiensten (het latere YACHT), waar hij met het bedrijf meegroeide van Systeem- en netwerkbeheerder, naar teamleider en projectleider.

Begin 2008, gedreven door de drang naar zelfstandigheid, deed de kans zich voor om van functie als projectmanager, als zelfstandig ondernemer voort te zetten.
Sindsdien is Werner een veelgevraagd interim manager en projectleider. Hierbij heeft hij zich verder ontwikkeld op het gebied van functies in de financiele dienstverlening en volgt hij naast vakgerichte opleidingen in (project-) management, ook bedrijfskundige opleidingen om zijn kennis nog verder uit te bouwen, en nog breder inzetbaar te worden.

 

Persoonlijk.

Werner is getrouwd en heeft een dochter. Hij is woonachtig in Castricum.
Naast dagjes uit met zijn gezin en klussen aan zijn woning, besteed hij zijn vrije tijd ook graag met:

  • Lezen
  • Fotografie en fotobewerking
  • Muziek luisteren (alle genres)
  • Films kijken

en zet hij zich graag als vrijwilliger in voor verschillende goede doelen in zijn woonomgeving.